Kontakt

71 kommentarer

 1. Hej, jag är 22 år gammal och är väldigt sugen på en sheltievalp. Är intresserad av att pröva på agility så det skulle jag och vovven göra regelbundet. Bor i en by utanför Umeå

 2. Hej!
  Vi är ett piggt par på landet i Sigtuna som längtar efter en sheltie-valp framåt sommaren!
  Planerar ni några valpar framåt? Blivit rekommenderad er från Anne-Marie i Västerås !
  Med vänlig hälsning, Heléne Zachrison

 3. Hej!!
  Jag har skickat mail till er hoppas det har kommit fram.
  Jag undrar om ni ska har några valpar I år?
  Jag är sugen på att skaffa mig en tik i färgen blue merle eller tre färgad.

 4. Hej
  Jag har hört av mej till er förut, jag söker en liten shelty tik. Förlorade min för ca 2år sedan och saknar henne så fruktansvärt mycket. Jag söker med ljus och lykta efter en ersättare att dela livet med.

  Bella

 5. Hej

  Vi är ett pensionärs par som söker en lite äldre hund vi har havt tre shelfis under åren.
  Vi är bosatta högt upp i Sverige isamhällegällivare, jaghoppas på en kontakt.
  Jag ser att ni haren lite äldre speltid på annons,
  Mvh krister

 6. Hej. Jag och min fru söker en alt två tikar, blue merle el. sobel.
  Vi bor lite norr om Sthlm. Har haft sheltis ca27 år. Nu har den senaste lämnat jordelivet.
  Mvh / Sven

 7. Hej! Linnea heter jag och jag har länge vilja utöka min familj med en sheltie till. Jag har en 7 årig sheltie hane som jag nu söker kompis till. Skulle det planeras en kull och att mitt meddelande låter intressant så får du gärna höra av dig.

 8. Hej!
  Vi bor i ett hus i Skövde med berget Billingen som granne! Vi är intresserade av en trefärgad Sheltietik om det finns en möjlighet att önska! Här i huset bor Luna en Goldentik som snart är 2 år, det vore verkligen kul att utöka familjen med en Sheltie. Luna lämnas själv 3 timmar i veckan i övrigt kan vi reglera våra arbetstider efter hunden.
  Med vänliga hälsningar
  Susanne och Tor

 9. Hej, heter Josefina bor med min familj i ett radhus utanför Borås med man två barn 10år och 7år och hunden Stella 8år.
  Har haft hundar sedan jag var 16, rottweiler och staffordshire bullterrier. Staffen utbildad vårdhund , har ställt ut en del med. Söker en hund att börja träna agility med, men också älskar långa promenader och myskväll med familjen. Vi är en aktiv familj som gillar naturlivet, vi är ute efter en familjemedlem som vill följa med på våra äventyr
  Jag arbetar som enhetschef och jobbar mycket hemifrån
  Min man är lagerchef i göteborg
  Våran stora son börjar 4an
  Och våran lilla tjej börjar 1an
  Vi bor 5 minuter gångväg från barnens skola, men har ändå naturen inpå knuten
  Mvh: Josefina

 10. Hej
  Jag är ute efter en sheltievalp och då gärna en hane. Hör gärna av er om ni har lite frågor. Vänliga hälsningar Karin

 11. Hej! jag har under längre tid planerat att skaffa en hund. Jag har bestämt att mig att tiden var inne nu när jag går i pension. Jag är intresserad av en sheltier valp då de har goda egenskaper och en vacker yttre.

  Jag heter Riitta och jag bor i Stockholm.

 12. Hejsan vi letar efter en liten trefärgad shelti tjej . Har en 12 åring som heter Molly , men vill gärna ha en till . Har letat lång tid nu men verkar svårt att hitta :
  Vore kul att höra från er …
  Med vänlig hälsning, Marianne och Hans Björk

 13. Hej! Är intresserad av en valp. Vi har en sheltie som är 11 år. Nu är alla tre barnen utflugna och vi vill gärna ha en valp. Verkar som ni har valpar på gång, kan man tinga en valp?
  Mvh
  AnneLouise o Thomas

 14. Hej.
  Vi är en familj(mor o far och två tonårspojkar 14,16år) och bor på landet utanför Knivsta.
  Vi är intresserade av en valp om det skulle finnas någon möjlighet till det.
  Hör gärna av er om ni skulle kunna tänka ge oss möjlighet att kunna få en till medlem i familjen så kan jag berätta lite mera om oss.
  Mvh Tommy

 15. Hej Ewa!
  jag har skickar mail till dig om valp 2021. undrar om det går bra
  vi köpte ju Zack av er 2006. Den mest fantastiska hund man kan önska sig. Hoppas att det finns en valp till oss sommaren 2021

 16. Теперь в подробностях обсудим, как работать с платформой, так как здесь есть набор специфик, какие надо учитывать. Потому этапами разберем момент активности с проектом, приобретение товаров и их продажу. Независимо от того, для чего вы вошли на hydra ссылка, портал потребует регистрации для выполнения операций.

 17. Hejsan söker en shelty som blir en ny lek kamrat åt våran 1 åriga laika här hemma, bor med min man och mina två barn och har ganska stor tomt som hundarna kan busa på. Jag och mannen är ute i skogen varje dag och tränar våran laika på spår och allt så det kommer sheltyn också få vara med på. Jag har vuxit upp med shelty.

 18. Hej

  Jag söker en liten tik, har haft en shelty i 12år som jag fick ta bort i April. Nu har jag sörjt färdigt och söker en ny livskamrat, jag jobbar utomhus ochdet kommer hon oxå att göra.

 19. Hej Eva.Hoppas ni mår bra. Har tidigare köpt Bingo o Mìo av dig. De har nu lämnat oss med stor saknad.Skulle nu tänka oss att skaffa en tik och en hane i trefärgat till våren 2021. Har ni några planer på det så är vi intresserade.

  1. Hej
   Vi planerar att para Nalda, Hazel och ev Cindy till våren.
   jag har inte bestämt hanar än, men ev kommer det att kunna bli trefärgat.
   varför vill du ha olika kön?
   När var Bingo och Mio födda?
   Med vänlig hälsning
   Eva ch

   1. Hej Eva. Kul att höra av dig. Bingo va född 24 augusti 1999 o Mìo 13 mars 2004. Att jag vill ha hona är väl bara att det skulle vara kul. Men annars är det väl ok med hannar igen. Trefärgat menar jag blue merle med sobel. Finns väl även trefärgat svart. Men helst Blue Merle. Va kul. Hoppas då. Hörs närmare.

 20. Hej!
  Carina heter jag och vår collie pojke fick över regnbågsbron nu i juli efter 12,5 år tillsammans i vår familj. Det blev oerhört tyst och ensamt utan honom. Vi önskar nu köpa en mindre sort, men Som påminner om vår tidigare livskamrat, så då hittade vi din sida. Här jätte gärna av er om ni har planerade kullar på gång.
  Hälsningar Carina

 21. Hejsan mitt namn är Amanda Lindqvist.
  Jag letar en blue merle hane eller tik.
  Har du några valpar kvar i sånt fall är jag väldigt intresserad.
  Vill hålla på med agility och hundutställning.
  Du kan nå mig på 073-8439951 om du vill veta mer om mig och min familj.

 22. Hej. Är intresserad av att köpa en sheltie tik valp. Hör gärna av er. Mvh Anette Berg

 23. Hej,

  Vi är intresserade av en valp, hane,som kompis och träningspartner till vår 1 åriga sheltiekille.

  Vi vill ha en familjehund som tycker att agility träning är kul.

 24. Hej! Vi är en familj med 2 shelties som nu önskar utökas familjen till sommaren 2020.
  Såg att ni har planer på valpar i sommar. Finns möjlighet att köpa en han valp hos er?
  Mvh Ann

 25. Hej!
  Jag och min familj är intresserade av en Sheltievalp till sommaren. Har ni några planerade kullar?

 26. Hej
  Ringde igår angående valp och vill också maila för att visa att min man och jag kan vara intresserade av att köpa en valp av er om allt går bra. Vi vill ha en hanhund. Vi har tidigare haft en Berner sennen men vill nu ha en lite mindre hund. Vi bor längst ut i Nacka med skog och äng runt knuten.
  Bästa hälsningar
  Monica

 27. Hej Jag ringde dig idag ang. valpar. Vi är två pensionärer 68 och 65 år. Vi har haft tre hundar tidigare ( 2 schäfer och 1 labrador ) och vill nu ha en lite mindre hund och har läst på att det kan vara nåt för oss. Vi vill ha en tik.
  Med vänlig hälsning, Lasse och Ingrid

 28. Hej.vi är ute efter en blue male hane i vinter/vår. Ser att ni planerat valpar i vår och hoppas på goda resultat för er ☺️. Vi har en trefärgad hane på 3år nu i februari så vi känner att de skulle kännas bra med en till på farmen. Vi bor på landet i Värmland. Mvh erika

 29. Hej. Vi är på jakt efter en sheltietik, helst blue merle. Hur ser era planer ut framöver?
  Vänligen Caroline

 30. Hej, jag undrar om ni har några valpar i nu läget eller några planer. Hör gärna av er

 31. Hejsan!
  När vårat hjärta (troll), tyvärr lämnat oss, söker jag med ljus och lykta efter en ny kompis. Undrar om du har någon sobel? Är även intresserad av vuxen hund, tävlar inte, så kastat eller för vuxen m.m inget hinder. Bor på landet, med stora i något, så blir mycket ute i skog och mark. Mvh Monica

 32. Jag glömde skriva att det var 10år och plötsligt sjuk i brusten livmoderstapp. Här även bilder på Molly

 33. Hejsan för 14dagar sedan så förlorade min Molly efter 10 nu stänkte jag ställa mig som intresserad av en Shelties Blue merle själv är jag en trevlig glad pensionär så tiden har jag för att ta hand om en valp.
  Mvh Magnus Gustafsson Gustafsson

 34. Hejsan. Jag söker med ljus och lykta efter en trefärgad hane, valp. Jag har haft hund sedan 1971 och blev hastigt utan tomheten är enorm. Jag bor på landet har Islandshästar, utbildad Instruktör och mycket djurkär. Utan hund klarar jag mig inte länge till. Med hopp om att kanske DU har en valp till just mig. Vänligen Lena

 35. Hej! Vi letar efter valp till våren sommaren, en blue merle tik. Finns det planer på det? Tack på förhand/Sofia & Anders

 36. Hej! Vi är en familj i Furuvik som söker valp till våren/sommaren. Hane och gärna trefärgad. Hälsningar Eva och Torsten

 37. Hej! Jag metar runt efter en bra kennel som ska ha valår under våren, vill gärna utöka familjen med en liten kamrat. Har ni några planer? 🙂

 38. Hejsan.
  Skickade precis iväg ett mail till er angående att vi har beslutat att skaffa en ny familjemedlem. Men tänkte att det var lika bra att göra ett tassavtryck även här. Föll pladask för bilden på Siri och en blue merle är drömmen men då det finns småbarn i familjen är ett stabilt psyke viktigare än färgen.
  Ska bli spännande att höra ifrån er och jag hoppas att ni finner oss lämpliga som nytt hem för en av era valpar.
  //frida

 39. Hej ! Vi är en familj bosatta precis intill Stadsskogen i Uppsala och nu planerar vi skaffa en Sheltievalp till sommaren som vi vill skämma bort med mycket tid, kärlek och aktivering i skogen. Vi är intresserad av en tik. Hör gärna av er om er kennel får valpar. Mvh Malla

 40. Hej ! Skulle vara intresserad av en hanvalp mörksobel .Vad för färg har hanen som ni parar noelle med?Har erfarenhet av rasen .mvh Mona

 41. Hej
  Mitt namn är Katarina. Jag lever med min familj med 2 tonårsbarn och min man samt vår Sheltie blm Mirre som jag tävlar i agility i klass 3. Under nästa vår hoppas vi på att kunna utöka familjen med en ny Sheltie.
  För mig är det väldigt viktigt att få ’rätt’ hund. Med andra ord, jag vill kunna köpa hund från en kennel som tänker med ’hjärtat’ och förstår mitt och hundens behov och kan matcha detta på bästa sätt. Mentaliteten är superviktig men är inte direkt intresserad av utställning men vill fortfarande ha en vacker Sheltie ;-). Mirre är en Blue Merle tjej och är en fantastiskt vacker tjej. Jag är väldigt förtjust i hennes färg men egentligen är mentaliteten och en kavat liten tävlingskompis mycket viktigare för mig.
  Jag är själv även Agilityinstruktör på nivå A1 och håller kurser på Lomma BK. Går själv kurser hos väldigt erfarna instruktörer som alla tävlat på SM.
  Så om ni har planer på passande valpar så tar jag gärna emot mer info när planerna vill verklighet.
  MVH / Katarina

 42. Hej har ni någon tikvalp till salu? Jag och min man vill köpa en hund till. Vi har en jättefin cockerspaniel som vill ha en kompis. Vi har haft en till cocker men hon blev sjuk så vi var tvungna att ta bort henne. Vi har vuxna barn. Bor i hus och har en stuga på landet där vi tillbringar mycket tid.
  MVH Ruth Åström

 43. Hej! Vi är en familj från Frösön som är intresserade av valpar från er. Hur ser det ut, har ni valpar på gång?

  Vi är en aktiv familj som söker en trogen hund som kan följa med på våra skogsturen och till fjälls. Vi har fyra äldre barn.

  Mvh Sandrina o per

 44. Hej,
  Jag googlar runt på Kennlar på jakt efter en
  frisk och sund sheltie valp som vi kan träna
  agility med så småningom. Jag fastnade lite för
  Soia. Har hon fått valpar eller när ska hon få?
  Har ni kö till hennes valpar? // MVH Kristina Jansson

 45. Är intresserad att skaffa en kompis till vår i dag sobelfärgade 3 åriga sheltie och ytterligare ett gull till övriga fam. Bor i skogen med stor trädgård och med två katter samt barn på 14 och 18 år samt min man och jag. vill ha till sällskap och lite agility här hemma.

 46. Hejsan vi är en hunden familj som bor i hus i Vallentuna och tänker utöka familjen med en sheltievalp i vår/början av sommaren. Vi söker i första hand en tik och färg är utan betydelse. Hon kommer ha sällskap jämt och ingen kommer lämna henne ensam. Vi har i första hand tänkt som sällskap dock vill vår 13 åriga dotter gärna syssla med agilty, lite lydnad och kanske ställa ut, har ni krav så följer vi dem givetvis. Maila oss gärna och berätta om det finns möjlighet. Hoppas! Med vänlig hälsning, Lisá o familj

 47. Hej
  Vi söker efter en sheltitik, gärna trefärgad. Har ni några planer på sådana? Vi bor på landet utanför Katrineholm och har en sheltie idag, men vill gärna utöka flocken.
  Med vänlig hälsning
  Britt-Marie

 48. Hejsan, jag heter Cecilia Österman och kontaktar er då jag
  är intresserad av en Shetland sheepdog. Jag bor tillsammans med min sambo Hugo
  Sahlberg och vår lilla Sheltie Majken (1,5 år. Trefärgad). Vi bor i en trea på
  79kvm i Kristinehamn. Vi har nära till sjö (Vänern) och mycket skog. Vi alla
  längtar efter en till medlem till vår familj/flock. Majken och jag har nyligen
  börjat med agility och tycker att det är väldigt roligt, vi hoppas på att den
  nya hunden ska tycka det är lika roligt som vi.

  Jag och min sambo kommer båda att plugga till hösten, vi vet
  inte hur våra dagar kommer att se ut men en hund är något som alltid kommer
  vara en del av mitt liv, så oavsett om jag pluggar eller jobbar så kommer jag
  alltid ta mig tid för mitt hund intresse. Men på grund av att vi båda ska
  plugga i höst så kommer vi inte kunna ha en liten 8 veckors valp som måste
  passas hela tiden. Därför är vi intresserade av en valp/unghund i åldern 5-8mån
  (helst runt 6mån). Omplaceringar är ju inget man planerar men om jag, Majken
  och min sambo verkar som en bra familj för en av era hundar så kan ni ju alltid
  ha oss i minnet om en omplacering skulle dyka upp. Vi blir gärna fodervärdar om
  det skulle vara aktuellt. Vecka 33 och 34 har jag lite semester innan skolan
  drar igång och jag tänkte att det skulle vara en bra start för den nya hunden.
  Det vi tänkt oss är en tik. Hoppas att något kan bli aktuellt för oss till
  hösten så att vi kan få en till medlem till våran lilla familj/flock.

  Om ni har frågor är det bara att fråga. Med vänlig hälsning, Cecilia

 49. Äntligen finns en tikvalp för mig! Snälla kontakta mig per e-post eller tel 0158-14048!
  Jag har väntat på detta tillfälle!
  KramInger

 50. Hej,
  bor i hus vid Dalälven jämt nån här så vår hund blir inte ensam.
  Letar Sheltie att gosa med samt träna roliga aktiviteter med när valpen växer.
  Undrar om ni har tikvalp till salu? Gärna pris.

  Med vänlig hälsning Carolina.

    1. Är absolut jätteintresserav av en liten bluemerletik!
     Med vänlig hälsning Carolina 070-6637050

 51. Hej!!
  Jag heter Lovisa och är 24år bor med min blandis tik på 5år. Vi har nu tänkt att utöka familjen med en ny kamrat att dela livet med.
  Då såg jag dina fina hundar, jag är intresserad av en merle tik. Har ni någon kull på gång?

  Mvh Lovisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *